Ponorné mixéry  

Prednosťou ponorných mixérov je ich rýchlosť a univerzálnosť, uplatnenie nájdu v každej gastronomickej prevádzke, chemických a farmaceutických laboratóriách (výroba krémov, emulzií a pod.) a tiež pri výrobe zmrzliny. Sú vhodné na prípravu polievok, zeleninových pyré, ovocných kompótov, omáčok, dresingov, krémov a pod. Všetky časti prichádzajúce do styku s potravinami sú v súlade s platnými hygienickými predpismi. Všetky modely sú dodávané s nerezovým držiakom pre uchytenie na stenu.

 

 

  

 

Krájače na zeleninu  

Široký výber kvalitných zariadení na krájanie všetkých druhov zeleniny, ovocia a tiež strúhanie syra a čokolády. Zariadenia sú určené na prácu v prevádzkach stravovania (hotely, reštaurácie, bufety a pod.), s ohľadom na ich výkon a kapacitu. Materiál jednotlivých častí (polykarbonát, nerez, zliatina) je odolný voči intenzívnemu používaniu a spĺňa platné hygienické predpisy.

 

        malé krájače                                                   stredné krájače                                              veľké krájače 

 

                                                                               

                                               

Kombinované roboty 

Kombinované roboty sú dodávané ako zostava motorového bloku, krájacej hlavy a nerezovej misy (kuter) s vekom. V základnej výbave všetkých modelov (kutrov) je nôž s rovným ostrím. Magnetický bezpečnostný systém okamžite zastaví motor ak je otvorené veko krájacej hlavy alebo kutra. 

 

Veľký (polkruhový) vstupný zásobník slúži na spracovanie objemnejších a menší (kruhový) úzkych plodov (koreňová zelenina, uhorky a pod.). Jednotlivé disky umožňujú krájanie 

(rovné a vlnkované plátky, rezance, kocky a hranolky) a strúhanie všetkých druhov zeleniny, ovocia a tiež strúhanie syra. Všetky modely sú dodávané bez diskov.

 

Kuter je určený na sekanie (mäsa, zeleniny), mixovanie (krémov, omáčok, dresingov a pod.) alebo miesenie cesta. Priehľadné polykarbonátové veko misy s otvorom umožňuje pridávať tekutiny a prísady počas prípravy. Patentovaný tvar a osadenie noža umožňuje dosiahnuť požadovaný výsledok rýchlo a presne.

 

 

                                                                                              

 

 

 V ďalšej ponuke od ROBOT COUPE sú stolové kutre, blixéry a veľkokapacitné kutre. (Pre viacej informácii kliknite na príslušný obrázok.)

 

                                                             

 

                                                                                                                                                                         www.robot-coupe.com