Automatický espresso kávovar 

Automatický kávovar s mlynčekom na prípravu espresso kávy a instantných nápojov (Espresso, Cappuccino, Latte macchiato, Cafe au lait, Coffee creme, horúca čokoláda...) je určený pre malé kaviarne, hotely, administratívne prevádzky, kancelárie, recepcie a pod. Hodinový výkon: 83 šálok espresso kávy, 240 šálok instantných nápojov. Samostatný výpust horúcej vody.  

  

        Stiahnite si prospekt v pdf   

 

Kávovary na filtrovanú kávu  

Pracujú systémom ohrevu vody v boileri. Horúca voda preteká cez mletú kávu a filter priamo do kanvice (NOVO, MONDO a MATIC), resp. do termosky (ISO, TH a THa). Modely MONDO - bez pripojenia na vodu a modely MATIC - s pripojením na prívod vody sú dodávané s kanvicami 1,7 l (cca 12 šálok kávy) z tvrdeného skla.

 

       Stiahnite si prospekt v pdf       

 

Automaty na prípravu instantných nápojov

Všetky kávovary sú s pripojením na prívod vody (3/4"). Jednotlivé modely majú 1 až 4 zásobníky na instantné alebo suché vymrazované zmesi. Model 101 je určený na prípravu kávy, model 111 na horúcu čokoládu. Model 211 má 2 zásobníky, čo umožňuje pripraviť 2 rôzne druhy nápoja, resp. 1 nápoj z 2 rôznych instantných prísad. Modely XL umožňujú pripraviť až 10 rôznych nápojov z 3 resp. 4 zásobníkov na suché zmesi.

 

      Stiahnite si prospekt v pdf        

 

Kávovary B - série 

Kávovary B-SERIES a B HW-SERIES sú určené na prípravu filtrovanej kávy alebo čaju v závodných jedálňach, nemocniciach a rehabilitačných zariadeniach, hoteloch, reštauráciách a pod. Všetky modely sú vybavené programovacou jednotkou s displejom s počítadlom dennej a celkovej spotreby a možnosťou nastavenia procesu prípravy kávy podľa vlastných požiadaviek. 

      Stiahnite si prospekt v pdf       

 

 

 

 

 

www.bravilor.com